Fiindca iubim ciocolata raw !
Un desert incantator , energizant !
Ingrediente :
Compozitia din interior :
O cana samburi de nuca ( este foarte important ca samburii sa fie proaspat scosi din coaja , pentru a nu risca sa-i consumam ranceziti ) .
12 curmale
coaja rasa de la o lamaie
Ciocolata raw :
cacao raw
10 curmale
50 ml apa
Pentru a realiza compozitia din interior , mixati in chopper samburii de nuca , curmalele ( fara samburi :) ) si coaja rasa de lamaie.
Asezati compozitia in forme . Eu folosesc sita pentru ceai , obtinanad astfel o mica semisfera , portia potrivita pentru o persoana.
Pregatiti in chopper sau in blender ciocolata , mixand impreuna cacaoa , curmalele si apa. Asezati ciocolata usor, cu lingurita peste sferele de nuca , lasand sa curga , pentru a cuprinde intreaga prajitura.
Pastrati putin din compozitia interna si decorati .
Este o prajitura incredibil de gustoasa si foarte rapid de pregatit !
Nu uitati ...Orice masa incepe cu un zambet !
Savurare placuta !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu