Pizza in cea mai sanatoasa si gustoasa forma ! Da, se poate !
Foarte consistenta , nutritiva , ideala pentru zilele epuizante . Este un remediu plin de arome .
Ingrediente :
Aluat : faina de in -1 cana
faina de susan 1 lingura
o ceapa mica
ulei de masline
masline naturale sau kalamata
1 lingura drojdie inactiva
pudra de chilli dupa gust
sare dupa gust
apa
Pentru Pizza cu branzica de migdale :
pulpa ramasa de la laptele de migdale
un avocado , marar , sare , ulei de porumb presat la rece , 1 lingura drojdie inactiva
Pentru decorare : rosii , ardei galben , kapia , ceapa , masline , frunze proaspsete de busuioc si alte incrediente care va fac placere .
Pentru realizarea aluatului , se mixeaza toate incredientele in blender , si se adauga apa , pana la obtinerea unei compozitii asemanatoare celei de clatite ( putin mai groasa ) .
Blatul se pregateste inainte de a fi servit , cu aproximativ 12 ore la deshidrator.
Compozitia se aseaza pe hartie de copt in deshidrator .
Pentru realizarea branzicii de migdale : incredientele se mixeaza in blender , adaugandu-se ulei sau apa dupa gust .
Dupa deshidratarea aluatului , se intinde pasta de migdale , rosiile , feliile de ardei si ceapa , maslinele si frunzulitele de basilico.
Pizza este gata !:)
Extrem de savuroasa ! Cineva nu a mai avut rabdare , a trecut peste fotograf si a muscat :))
Sper sa va aduca bucurie !
Orice masa incepe cu un zambet !
Savurare placuta !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu