Sandwich Raw cu Branzica de Migdale

Nimic mai bun decat un sandwich raw , plin cu legume , frunze de salata si branza de migdale !

Ingrediente :

Painea raw din samburi:

200 g Migdale crude 
 100 grame seminte de floarea soarelui
2 linguri drojdie inactiva 
1 lingura ulei de floarea soarelui presat la rece 
150 -200 ml apa
sare

Branzica de Migdale :

3 linguri migdale hidratate
1 lingura drojdie inactiva
1 lingurita ulei de masline 
1 felie ardei kapia
100 -150 ml apa
sare , marar uscat sau proaspat

Pregatiti painea din timp . Mixati in chopper samburii de migdale si seminte de floarea soarelui , impreuna cu drojdia , uleiul , sarea si apa. Trebuie sa obtineti o compozitie usor lichida , pentru a putea fi intinsa in tava din deshidrator, cu lingura . Mixati pana cand samburii sunt maruntiti bine .
Pregatiti tavile din deshidrator , asezand hartie de copt pe suprafata lor , apoi intindeti cu ajutorul unei linguri , compozitia , intr-un strat gros de aproximativ 1 cm .
Deshidratati la 38 de grade pentru minim 12 ore , pana cand le gasiti uscate si crocante .
Painicile le puteti servi cu orice :). Astfel , sunt perfecte pentru sandwichuri, supe , salate , chipsuri raw.
Branzica de migdale : Mixati in blender incredientele de mai sus , pana cand obtineti o pasta fina , omogena , condimentata dupa gust cu sare si piper. Asezati compozitia in frigider . Branzica de migdale , este o crema foarte gustoasa . Ii puteti varia aroma , dupa propria imaginatie . Pentru alte arome va recomand : kapia sau curry ; turmenic sau usturoi ; verdeturi ( codite de ceapa , marar , patrunjel proaspat ) .

Asezati intre painicile raw , branzica de migdale , felii de rosii , castraveti si ardei , frunze de salata sau de varza , masline naturale , si bucurati-va de energia pozitiva a unui sandwich de poveste . E consistent si hranitor  ! Un perfect antidot pentru oboseala ! Alaturi de o limonada cu ghimbir sau un smoothie verde , va asigurati micul dejun copios , de care aveti nevoie zilnic !

Orice masa incepe cu un zambet !
Savurare placuta !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu