Smoothie-ul Verde - Hrana ideala !

Smoothie-ul este reflexia sanatatii . Smoothie-ul se realizeaza in blender , din fructe , legume cu lapte de cocos , migdale , nuci , orez , susan etc sau apa .Il consider cea mai mare putere in alimentatie . 
Dupa cum stiti , tot ce introducem in corp trebuie mestecat . Un proverb spune " bea mancarea si mesteca sucul "...De unde aceasta idee !? 
Ei bine , digestia incepe din gura . Cu ajutorul dintilor trebuie sa mestecam foarte bine , cel putin de 30 de ori , fiecare imbucatura . De ce ? Fiindca prin procesul de masticatie , amestecam hrana cu saliva , iar saliva incepe procesul de digestie , fiind plina de enzime .
Astfel ne ajutam corpul in procesul de digestie .
Smoothie-urile , sunt hrana perfecta pentru corpul nostru . Gata pisate , transformate in lichid , ele usureaza truda organismului nostru in procesare , fiind automat absorbite si transformate in energie . 
Smoothie-urile verzi = VIATA 
Sunt foarte multe persoane care adopta hranirea doar prin Smoothie-uri . Sunt cei mai intelepti si mai evoluati oameni din punctul meu de vedere . Ideal este sa ne bucuram de cat mai multe astfel de sucuri , pe care sa le realizam in cea mai mare parte din legume . 
Le recomand in curele de detoxifiere . Sunt ideale la micul dejun , fiind un energizant incontestabil ! Sunt hrana completa , perfecta si delicioasa ! 

Reteta mea de Smoothie:

o gulie 
o jumatate de castravete fabio sau doi castraveti de gradina
2 maini de spanac crud 
frunze proaspete de patrunjel 
frunze proaspete de telina
cateva frunze de varza 
3 mere verzi 
o banana
apa , aproximativ 200 ml 
Se poate condimenta sau indulci , dupa gust . 

Smoothie-ul este hrana ideala !

Orice masa incepe cu un zambet !
Savurare placuta !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu